Bemutatkozás

Üdvözlünk az Eliza Fehérnemű Bolt weboldalán!

Szombathelyi üzletünkbe szeretettel várunk mindenkit, aki női, férfi és gyermek fehérneműt, alsóruházatot, éjszakai ruházatot, kiegészítőket, vagy fürdőruhát szeretne vásárolni!

Nálunk a minőségben és az árakban nem fogtok csalódni!

 

Történetünk

2011 június óta állunk vásárlóink rendelkezésére. Eliza Fehérnemű Bolt néven a Szent Márton út 13. szám alatt a Borostyánkő Áruháztó a Fő tér felé 1 percre.

Profilunk

Cégünk a klasszikus értelemben vett kereskedő csoporthoz tartozik. Számunkra a legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek! Nekünk még mindig fontos a vásárló ezért törekszünk az üzletünkbe érkezők maximális kiszolgálására.

Munkatársaink

Cégünk munkatársai kiváló, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Elegáns környezetben, maximális odaadással és kiszolgálással várunk Bennetek! Munkatársaink célja, hogy vásárlóink igényeit kivétel nélkül és előzékenyen elégítsék ki.

Tanácsadás

Célunk, hogy vásárlóink meg legyenek elégedve termékeinkkel. A minőségért garanciát vállalunk és segítünk kiválasztani a neked legjobban álló termékeket! Nem hagyunk magadra üzletünkben! Munkatásaink készségesen állnak rendelkezésedre és hasznos információkkal, valamint tanácsokkal látnak el.

Speciális tanácsokat adunk továbbá kismamáknak és menyasszonyoknak!

Termékeink

Üzletünkben rendkívül széles választékkal találkozhattok! A külföldi márkák mellett számos magyar márkával találkozhattok. Törekszünk arra, hogy minél több magyar forgalmazótól származó terméket is kínáljunk számotokra üzletünkben!

Minden korosztályra és méretcsoportra gondolunk! A "kicsiktől" a "nagyokig", nálunk mindenki egyaránt megtalálja a számára legmegfelelőbb és legjobban álló fehérneműket!

Ajándéknak szánod?

Lehetőséged van 5000,- Ft értékű ajándékutalványt vásárolni boltunkban. Mint tudjuk, a férfiak az esetek túlnyomó részében gondban vannak, amikor fehérnemű szeretnének vásárolni párjuknak. Az ajándékutalvány megoldja a problémát, mivel a hölgy így személyesen választhatja ki magának üzletünkben a termékeket.

Törzsvásárlóinknak továbbá 5%-os törzsvásárlói kártyával kedveskedünk!

Külön gondolunk nagy tisztelettel a rendvédelemben, a mentőknél és a tűzoltóságnál dolgozókra, ezért számukra igazolvány felmutatás mellett 10% kedvezményt biztosítunk minden termékünkből.

 

Egy szó, mint száz, ha fehérneműre, vagy alsóruházatra van szükséged, látogass el az Eliza Fehérnemű Boltba! Munkatársaink kedvessége és termékeink minősége garantált. 
Eliza Fehérnemű bolt - Magyar